sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pikainen aamukatsaus

Piti jo eilen illalla laittaa vähän tekstiä mutta bloggeri ei suostunut yhteistyöhön. Ja syy siihen miksi olen jo näin aikaisin koneen ääressä on se että ollaan lähdössä Tampereelle näyttelyreissuun. Jo tunti sitten herättiin ja lähdettiin aamuvarhaisella ulos. Sitä kun kuvittelisi että kuuden aikaan sunnuntaiaamuna saa rauhassa kulkea, niin kissanviikset ja pupunkorvat, kirjaimellisesti. Ketään muita ei ollut meidän lisäksi liikenteessä, paitsi pupuja ja kissoja. Sai kulmakunta herätyksen klo 06.05 kun ensimmäinen jänönen ilmaantui näköpiiriin ja Arttu aloitti jahtihaukkunsa. Se siitä rauhallisuudesta sitten...

Eilinen meni poikien puunauksessa. Ensin Iivarin pesu ja föönaus, josta Iippa ei edelleenkään pidä ja yritti vähän väliä toimituksesta luistaa. Sen mielestä fööni, varsinkin tehokkaimmalla puhalluksella, on ihan kamala vekotin. Mutta homma hoidettiin kuin hoidettiinkin loppuun, sitten vielä Artun kokovartalopesu. Onneksi Artun turkki on wash and go -mallia eikä vaadi pyyhekuivauksen lisäksi kuin omatoimisen tuulettelun ja herra oli sillä valmis eikä siihen tuhraantunut turhia aikoja. Molemmat ovat nyt siis putsplankissa ja komeassa kevätkuosissa. Siihen saakka kunnes taas löytävät ulkona pölyssä jotain mielenkiintoista missä pitää kieriä:)

Luvatun lämpimän sään vuoksi lähdettiin eilenkin jo kahdeksan aikaan pitkälle lenkille. Viileetä oli vielä lähtiessä mutta matkan ja kellon edetessä ehti lämmin tulla itse kullekin ja loppumatka kuljettiin suut kuivina ja läähättäen.
Artun lennokas potkunäyte.
Nyt on koirat ruokittu ja reppu pakattu. Kunhan saan itseni kondikseen on vuorossa vielä tassujen ja partojen harjaus. Sitten matkaan. Arttu jää Keravalle AJn hoteisiin ja Helin ja kahden nuoremman snautserin, joista toisella on juoksu;), kanssa suunnataan auton nokka kohti Tamperetta. Voipi tulla helteinen reissu!
Aurinkoista sunnuntaita, palaamme asiaan näyttelyreissun kuulumisten myötä!

Ei kommentteja: