sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Vapaan viikonlopun jatkoa osa 2.

Ei voi kun taas todeta että turhan sutjakkaan meni jälleen tämäkin viikonloppu, olishan tätä vielä voinut jatkaa. Mutta minkäs teet, se on vaan pikkuhiljaa laskeuduttava maan kamaralle ja suunnattava katseet ja aatokset alkavaan arkeen.

Aamulla ulkoiltiin eiliseen tapaan reilut parisen tuntia. Reippailulle sää oli suotuisa, moni ehkä valitti vilua, mutta meille passasi erinomaisen hyvin pilvinen taivas ja viileä tuuli. Paluumatkalla pysähyttiin rantapuistossa ja hetki lepuuteltiin tassuja, kuunneltiin aaltojen loisketta rantakiviin, haukuttiin sorsia ja, kuinkas muuten, otettiin parit kuvat.
Iivari se tuossa yltyi sorsahaukkuun. Ja vaikka tylsän pimiä kuva onkin, niin eiliseltä kuva kun Iippa ties kuinka kauan herkeämättä tuijotti oksallansa istuvaa pulua. Pulu oli niin paikallaan, ettei Iivari arvannu sitä edes haukkua, ihmetellen vain katsoi, mietti varmaan että mikä olio se tuo on olevinaan. Varsinainen lintusnautseri.
Lenkin jälkeinen kevyt tankkaus ja lepotuokio ei oikein onnistunut. Tarkoitus oli ennemminkin virkistyä ja piristyä, mutta vaikutus oli ihan päinvastainen ja olin entistä väsyneempi. Pakolla oli revittävä ittensä sohvan pohjalta ja lähettävä heittämään pieni lenkki jotta heräisi taas eloon. Vähän on ollu tokkurainen olo koko loppuiltapäivä vaikka koko ajan olen yrittäny kehittää jotain "terapia"hommia etten lötkistyisi lopullisesti. Mutta ei taida juuri tekstissäkään olla päätä eikä häntää...

Pojat on levänny koko päivän, nukkunu milloin sikeemmin, millon vähemmän sikeesti. Koko ajan kuiteskin pitävät silmällä kun liikun, että josko eteiseen päin menisin ulkovermeitä keräilemään. Ainahan nuo on valmiina lähtöön, vaikka väsyttäskin. Ja kohtahan se on vielä iltalenkki lähettävä tekemään. Sää edelleen pilvinen, enää ei tuule, muttei sadakaan. Eilisiltana taisi jonkun pisaran heittää, enempi tarviisi luonto.

Nyt tarviis alkaa tehdä kerhon hommia, kun on kerta kone auki. Lehti pitäisi saada ensi viikolla julkaistuksi ja jäsenrekisterikin ajan tasalle. Siispä tähän päättyy tämän viikonlopun päivittelyt - mahdollisimman reipasta alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja: