perjantai 19. maaliskuuta 2010

Orpo olo

Iivari-ipana lähti alkuillasta punainen reissureppu mukanansa Nealle viikonlopun viettoon. Tai oikeammin näyttelymatkalle, huomenna ohjelmassa erkkari Hyvinkäällä ja sunnuntaina Tampereen KV-näyttely.

Täällä myö nyt sitte ollaan Arskan kaa kuin orvot pirut. Tuntuu ku olis toinen käsi ja toinen jalka pois, ja Artulta taitaa myös puuttua ainakin pari tassua. Tyhjää, hiljaista ja autiota on ilman kakaraa, nyt vasta tajuu miten paljon se tuo eloa tähän oloon. Arttu on kulkenut koko illan häntää maata kohti roikottaen tai maannut apeana korvat luimussa. Se tulee mun perässä mihkä meenkin "äitee, mitä mä tekisin, äitee mul ei oo mitään tekemistä". Yritti tossa puruluuta syödä, vaan eihän sekään miltään maistu kun ei ole toinen sitä itelleen kärttämässä.Nealle jo viestitin kotiporukoiden orvosta olosta, ja pian tuli vastaus että siellä kaikki hyvin ja että Iippa osaa käyttäytyä :=) Iiskullehan tää on eka kerta kun on ihan yksin reissussa, pois äiteen ja isoveikan valvovan silmän alta. Hyvinhän tuo varmasti pärjää, eikä hätää kun on tutussa ja turvallisessa paikassa niin ei tarvii sen puoleen yhtään huolehtia. Ja kavereita sielläkin piisaa kun on Kyllikki, Kito ja Kalevi ja äiti-Carmenkin Nean huomassa huomiseen näyttelyyn valmistautumassa.

Nyt siis jäädään odottelemaan miten se kakara kehässä käyttäytyy ja minkälaiset arvostelut saa! Mut sitä ennen me ehitään Arskatin kanssa nukkua piiitkät yöunet kun ei ole Iippa aamuvarhaisella herättelemässä:=)

Ei kommentteja: