lauantai 23. huhtikuuta 2011

Näyttelykauden 2011 avaus Lahdessa

Iivari aloitti tämän vuoden näyttelykautensa tänään Lahdessa.
Hienona kotiintuomisina nuortenluokan kakkonen, SA ja urosten nelonen:=)
Mustia snautsereita kehässä yhteensä 12.

Tuomarina oli Branislav Rajic Sloveniasta.
Arvostelu:
“Almost two years old. Very tall. Nice masculine head. Correct neck and topline. Excellent ribcage and forechest. Correct angulation and tail. Excellent coat and color. Front movement soft in pasterns but still efficient enough.”
Lisäksi suhtautuminen tuomariin (mikä on tullut uutena arvostelulomakkeseen uusien näyttelysäännösten mukana) oli "Rodunomainen lähestyttäessä".
Sisähallissa kuvien ottaminen, ainakin mun kameralla ja taidoilla, on vähintään haasteellista. Sitäpaitsi kehät on aina sijoitettu niin, ettet pääse vahingossakaan läheltä ottamaan kehätapahatumista kuvia, tai jos pääset niin sitten saattaa arvon tuomari tai joku muu olla edessä tai sitten ainakin jotain muuta... Ja sitten vielä se että kuvattavana on Musta koira... Vähän koitin kuviani muokata ja säätää, mutta eipä tuo meikäläisen taidoilla ja resursseilla oikein onstu joten pahoittelen kuvien laatua, mutta laitanpas niitä nyt kuitenkin näytille kun kerrankin mukana Iipan näyttelyssä olin;) Onneksi tavattiin Katja ja ulkona saatiin jokunen kuva napsittua. Katjakin omalla kamerallaan (oikein kunnollisella sellaisella) otti kuvia joten laitan näytille niitäkin jahka Katja joskus kotiutuu ja niitä Saksasta saan. Kiitos Katja jo etukäteen! Tässä näitä mun otoksia hallitunlaisen kaaoksen järjestyksessä.
Sillä aikaa kun minä ja Heli hikoiltiin Iivarin ja Tyynen (joka sijoittui hienosti narttujen neloseksi!) kanssa näyttelyhallin kuumuudessa, Arttu vietti päivänsä hauskuuttaen AJ:tä. Paistelivat kuulema pääsiäislammasta, liekö myös maistaneet, eivät pojat paljastaneet mitä herkkuja olivat päivän aikana nauttineet;) Kiitos AJ:lle Artun hoivaamisesta!

Kun aamumme oli alkanut jo n. klo 06.20 Iivarin herätykseen niin eipä tässä ole enää iltapäivällä paljon tarvinnut partoja aktivoida. Keravalla molemmat autoon, sitten suoraa kyytiä kauppaan (ja arvatkaa vaan, oliko mulla ostoslista mielessä... kunhan jotain olevinaan tarvittavaa koriin kiiressä nappasin, niin oli väsy näyttelypäivän jälkeen etten jaksanu sen kummemmin aatella, tärkeimpänä ostettavana mielessä jätkille tonnikala, muusta viis...) sitte pieni pissatus ja kotiin juomaan ja syömään. Parvekkeella jaksoivat hetken hillua, jos ei muuta niin muodon vuoksi että tietävät naapurit snautserien taas palanneen... Helle on melkonen joten ihme ja kummakos tuo kun halusivat molemmat sisätiloihin partsin paahtavasta kuumuudesta aika pian.
Arttu jaksoi vielä jotensakin skarpin oloisena yrittää olla ...
... mutta kehäkettua alkoi jo uni painaa
Ja mitä äiteeseen tulee niin uupumuksesta huolimatta (ei ihan ole mun hommia noi kehänlaidat...) normaalit lauantain touhut on tehty, pyykkiä pesty ja ruokaa laitettu, huomisenkin sapuskat samalla joten saadaan huominen ottaa ihan lepposasti. Varmaan täytyy varhaisesta aamusta heti taas lenkille suunnistaa kun tuntuu että käy sekä koirien että emännän voimille tämä ns. "helle".
Mukavia Pääsiäispyhien jatkoa toivotamme ja jatkamme rentoutumista!

2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Hienosti alkoi tämän vuoden näytelmät teillä!

Arttu kirjoitti...

Juu, ei hullumpi aloitus tälle kaudelle, sunnuntaina jatketaan:=)