lauantai 14. toukokuuta 2011

Vapaa viikonloppu

Tutkimattomia ovat blogitekstien tiet... Bloggeri on muutamana päivänä vähän tökkinyt. Eilen illalla kun katsoin niin mun teksti rallytokosta oli kadonnut johonkin ihmeelliseen mustaan aukkoon. Harmitellen jo valmistauduin kirjoittamaan sen uusiksi, mutta kappas kummaa, nyt se on taas ilmestynyt näkyville;) Toivottavasti pysyy myös.

Lauantaiaamu siis aluillaan, Iivarilla jo vähän pitemmällä. Juniorin ensimmäinen herätysseremonia alko jo kuuden jälkeen. En jaksanut vielä reagoida. Kello seitsemän torkkuherätys oli sitte sen verran voimakas, pomppi päällä, raapi tassuilla päätä ja örisi, että sitä oli toteltava. No, illalla kyllä aika aikasiin tultiin ulkoa kun en perjantai-illan uupumuksessa jaksanu pitkää lenkkiä tehdä, joten kyllähän noilla hätä oli. Siispä pojat pikapissatettu ja ruokittu. Makoilevat tuossa huokaillen, kiire olisi jo päästä kulmakuntia nuuskuttelemaan ja energiaa purkamaan. Jahka tämä äitee kunnolla herää kahvimukillisensa voimin niin kyllähän tästä lähetään. Sää on puolipilvinen, asteita kymmenen, vilponen tuuli käy mutta aurinko paistaa, tosin läntinen taivaanranta on aika tumma. Saa nähdä saadaanko sadetta, hyvää tekisi vesi luonnolle. Passeli lenkkikeli siis.

Tälle viikonlopulle ei ole onneksi erityistä ohjelmaa, ensi viikonloppu on taas näyttelyviikonloppu. Mutta nyt saa tehä ihan sitä mitä huvittaa. Hyvä niin. Mulla kesti Tampereen reissusta tokeneminen ja sitten kun oli töissä taas ihan kamala hässäkkä koko viikon niin ei tässä olis mitään menoja toivonutkaan. Saapahan lepäillä. Järvenpäässä olisi hyväntekeväisyysmätsäri mutta en tiedä noinko saan sinnekään lähettyä kattelemaan. Saa nähä. Mutta nyt Iivari tunkee jo syliin sen olosena että liikkeelle siitä eukko. Joten lenkkivarusteet päälle ja menoksi.
Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Satu ja Naa kirjoitti...

On Bloggeri tosiaan takkuillut, koetin tuonne yhteen viestiin laitella kommenttia jo kauan sitten mutta aina meni mönkään - eilen sitten onnistui mutta tänään näyttää sekin jo kadonneen!

Eli siis siitä erkkarista, ainakaan nyt ekaan ilmopäivään mennessä ei tullut ilmoittauduttua. Kun on tuota matkaakin. Onhan tässä tosin vielä muutama päivä aikaa hulluuden iskeä...

Arttu kirjoitti...

Kaikki tämä "tekniikka" on hyvää niin kauan kuin toimii. Harvoinhan näitä onneksi on, mutta harmittaa sitten kun tökkii ja tekeleet häviää taivaan tuuleen:(